Falugazdászi ügyfélfogadás

Tisztelt Gazdálkodók!

Ecser új falugazdásza, Molnár Zsuzsanna Réka értesíti Önöket, hogy Ecseren minden hónap második hetében, a hétfői munkanapokon 08.00. és 12.00. óra között tart ügyfélfogadást a Rábai Miklós Művelődési Házban. A következő ügyfélfogadási időpont: 2019. március 11.
A falugazdász telefonszáma: 06-70/684-09-69

Elmaradó ügyfélfogadás, vagy egyéb felmerülő kérdés esetén keressék a körzetközpontot, melynek címe: 2760 Nagykáta, Kossuth Lajos út 163/4.

a cikk folytatása
Tispol akció

Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózatának éves ellenőrzési terve alapján a rendőrség Magyarország egész területén 2019. február 18. és 24. között a nehéz tehergépkocsik és autóbuszok fokozott közúti ellenőrzését végzi.

A TISPOL Truck & Bus európai szintű akciója elsősorban a vezetési- és pihenőidő betartását, valamint a veszélyes áruk szállításával összefüggő szabályok megtartását helyezi fókuszba.

A Keleti pályaudvart tervezi szépíteni a MÁV

A MÁV - közleménye szerint - kiemelt figyelmet kíván fordítani az állomásokon az utasforgalom korábbiaknál magasabb színvonalú kiszolgálására, ennek érdekében elkezdődik a Keleti pályaudvaron is a kereskedelmi szolgáltatások fejlesztése, a koncepcióba nem illő pavilonok elbontása.

Farsang az Andrássy utcai Óvodában

A farsang a vízkereszttől (január 6.) hamvazószerdáig tartó időszak elnevezése, melyet hagyományőrző programok, vidám lakomák, farsangi bálok, mulatságok, népünnepélyek jellemeznek országszerte. Az óvodákban az időszak csúcspontja mégis a hagyományos, jelmezes farsangi bál. Nagy készülődés előzi meg ezt az alkalmat a mi intézményünkben is. Ilyenkor átváltozik a csoportszobák dekorációja, mindenhol színes álarcok, bohócok, füzérek és lufik figyelmeztetnek arra, hogy bizony lassan-lassan véget ér a szomorú, fakó téli időszak.

Szelektív hulladékgyűjtés és zöldhulladék gyűjtés február 14-én, csütörtökön

Tisztelt Ecseri Ingatlantulajdonosok!

A Duna-Tisza közi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. az alábbiakban tájékoztatja Önt az újrahasznosítható csomagolási, a zöldhulladék, továbbá a lom hulladékok gyűjtéséről. Együttműködésüket ezúton is köszönjük!

HÁZHOZ MENŐ CSOMAGOLÁSI HULLADÉKGYŰJTÉS
Gyűjtési időszak: egész évben KÉTHETENTE, CSÜTÖRTÖKI napokon.
A mindenkori begyűjtéssel egyidejűleg munkatársaink annyi cserezsákot (csomagolási hulladék gyűjtésére szolgáló, sárga színű, emblémás) adnak, amennyi kihelyezésre került.

Ebédbefizetés a Laky Ilonka Általános Iskolában

Értesítjük a kedves szülőket, hogy 2019. március hónapra a készpénzes ebédbefizetés 2019. február 19-én kedden lesz.

Pénztári órák: délelőtt 7.30-8.45 óráig, délután 13.30-16.00 óráig


A pénztári óráktól eltérő időpontban az étkezési díjat nem áll módunkban elfogadni. Az ebédbefizetés minden szülő számára legyen fontos feladat!!!

Dr. Hahn Mária háziorvos szabadsága

Dr. Hahn Mária háziorvos értesíti Tisztelt Betegeit, hogy 2019. február 15. és február 26. között szabadságon lesz. A doktornőt Dr. Kovács-Kléh László helyettesíti, a doktor úr saját rendelési idejében és rendelőjében. (Ecser, Zrínyi u. 24/b.)
A rendelő telefonszáma: 06-29/335-168
Dr. Kovács-Kléh László készenléti telefonszáma: 06-30/743-52-84

Rendelési idő:
Hétfő: 8-12
Kedd: 14-18
Szerda: 8-12
Csütörtök: 14-18
Páros héten péntek: 8-12 és 14-16.

E-mail: rendelo@ecser.hu

Beszámoló közgyűlést tartott a Nyugdíjas Klub

A tavalyi év eseményeit tekintette át az Ecseri Nyugdíjas Klub tagsága február 9-én, szombaton a Művelődési Házban. A Vezetőség beszámolt a 2018-ban lezajlott programokról, kirándulásokról, és ismertették a Klub pénzügyeinek alakulását is. A közgyűlés jó alkalmat kínált arra, hogy megtervezzék az idei évet.
A rendezvényen megjelent Gál Zsolt polgármester és Aszódi Csaba András az Ecseri Szlovák Önkormányzat elnöke.
A beszámolót műsor követte, majd vacsora és tánc kínált alkalmat a kikapcsolódásra.

Farsangi bál a Cserfa Kuckó Óvodában

Pénteken, a farsangi bál reggelén, hagyományainkhoz híven, jelmezbe bújtak kis ovisaink és az óvoda dolgozói egyaránt.
Az egymás után érkező gyermekeket nagy várakozással, csodálattal fogadták társaik. A csinos hercegnők, pónilányok illegették magukat, pördültek-fordultak, míg a szuperhős fiúk erejüket fitogtatták. A mesehősök mellett néhány foglalkozás képviselője is megjelent a bálon például a tűzoltó, orvos, szerelő, de nem feledkezünk el a cuki kis állatkákról sem.

összes hír
Járási Hivatal, Okmányiroda
Eseménynaptár
Farsangi fánk készítés
február 16. - 10:00
Farsangi bál
február 16. - 21:00
Iskolakóstoló
február 23. - 09:00
Tüdőszűrés
február 25. - 08:00
Tüdőszűrés
február 26. - 08:00
Tüdőszűrés
február 27. - 08:00
Baba-Mama Klub
február 27. - 10:00
Dokumentumtár
Ecser Településrendezési és Településszerkezeti terv

Község Bemutatása

Aszódi Csaba András

Ecseri Lakodalmas

Aszódi Csaba András

Hírek

Eseménynaptár

Dokumentumtár

Fotóalbum

honlapkészítés: dupai