Focizz velünk!

Várunk minden focizni szerető gyereket az ECSER Sport Egyesületben
U7, U9, U11, U13, U16 korosztályokban!
Érdeklődni:
Görög Zsolt: +36 70 708 7680
Inotai Csaba: +36 20 778 0272

a cikk folytatása
Energetikai fejlesztés a Karzol-Trans Kft. telepén

Az Ecseri Karzol-Trans Kft. újabb lépést tett az energiatudatosság és környezetvédelem figyelembevételével. A napenergia segítségével jelentősen csökkentik a fosszilis energiahordozók felhasználása által keletkezett környezetszennyező anyagok mennyiségét. A szelektív hulladék gondos kezelése után immár ezúton is védik környezetünket.

Összehangolt közúti ellenőrzés kezdődik hétfőn Magyarország egész területén.

A rendőrség a TISPOL (Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata) Műveleti Csoport éves ellenőrzési terve alapján 2019. szeptember 16. és szeptember 22. között tartja meg Magyarországon a „Figyelemmel az útra” elnevezésű közlekedésbiztonsági ellenőrzését. Az európai kampány során elsősorban a menet közbeni mobiltelefon-használatot ellenőrzik, de nagy hangsúlyt kap a figyelem elvonásával veszélyeztető egyéb cselekmények ellenőrzése és kiszűrése, mint például a jármű vezetőjének menet közbeni chatelése,

Tagokat toboroz az Ecseri Önkéntes Tűzoltó Egyesület

ÁLLJ KÖZÉNK!

Már régóta ott motoszkál benned, hogy tűzoltó szeretnél lenni? Vagy keresed az utat, hogyan tudnál adni valamit a helynek, ahol élsz? Mindezt szívből, önkéntes alapon?
Csatlakozz hozzánk!

Most lehetőséged nyílik rögtön egy izgalmas 40 órás alap kiképzésen is részt venned, ahol komolyabban megismerheted a tüzet és annak oltását. Lesz égéselmélet, tűzoltási szabályok, munkavédelem, szerelési ismeretek, oltóanyag ismeret és még sorolhatnám.

Őszi közterületi munkák

Az Ecseri Kommunális Szolgáltató Kft. az ősz folyamán is igyekszik a település parkjait minél szebbé tenni. Az elmúlt napokban több településrészen végeztek virágosítást. A Grassalkovich téren lévő II. világháborús emlékparkban pedig megkezdődött a felújítás, a sétányépítés.

Harmadik vágány építésére írtak ki közbeszerzést

Kőbánya-felső és Budapest Keleti-pályaudvar között épít még egy vágányt a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. Az erről szóló uniós közbeszerzési pályázatot már kiírták. Keresik a kivitelezőt, akinek a tervezést is el kell végeznie. A projektben kiépítenek 2,5 kilométernyi új 54-es síncsavaros rögzítésű vágányt, illetve 0,6 kilométernyi 48-as rendszerű vágányt is, illetve elbontanak régi vágányokat 3,5 kilométeren. Emellett többek között
beépítenek 10 kitérőt,
felújítják egy híd acélszerkezetét

Vízmű álláshirdetés

A Dél-Pest Megyei Víziközmű Szolgáltató Zrt. vízmérő leolvasó, kézbesítő munkakörbe új munkatársakat keres.

Munkavégzés helye: Ecser-Maglód

A munkakör ellátása nagyrészt rugalmas munkaidőben, szabadtéri munkavégzést jelent.

A munkakör betöltésének feltételei:
- 8 általános
- erkölcsi bizonyítvány
- egészségügyi alkalmasság
- „B” kategóriás jogosítvány

Előny:
- jó kommunikációs készség
- saját gépjármű

Jelentkezéseket önéletrajzzal, bérigény megjelölésével várjuk a hr@dpmv.hu e-mail címre.

A Katasztrófavédelem tájékoztatója a lakástüzek megelőzése érdekében

A Katasztrófavédelem tájékoztatót adott ki a kéménytüzek és az elektromos meghibásodásból eredő lakástüzek megelőzése érdekében. Kérjük, olvassák el figyelmesen!

Siker! Továbbjutottunk a Pest megyei Kupában

Felnőtt labdarúgó csapatunk szeptember 11-én hazai pályán játszotta a Pest megyei Kupa 2. fordulójában mérkőzését a Péteri KSK csapata ellen. A Péteri gárda egy osztállyal feljebb játszik, mint mi. A papírformának megfelelően vendégeink már a 7. percben vezetést szereztek, de sikerült még az első félidőben kiegyenlíteni Szilágyi Károly révén. A második játékrészben Lévai Csaba István góljával vezettünk, de csak három percig örülhettünk, mert a péteriek kiegyenlítettek. Végül a 90. percben Félix Attila gólt szerzett,

összes hír
Járási Hivatal, Okmányiroda
Eseménynaptár
Republic koncert
szeptember 20. - 20:00
Kéklámpás Nap Monoron
szeptember 21. - 10:00
Férfinap a Nyugdíjas Klubban
szeptember 21. - 17:00
Iskolai papírgyűjtés
szeptember 23. - 14:00
Iskolai papírgyűjtés
szeptember 24. - 14:00
Dokumentumtár
Ecser Településrendezési és Településszerkezeti terv

Község Bemutatása

Aszódi Csaba András

Ecseri Lakodalmas

Aszódi Csaba András

Hírek

Eseménynaptár

Dokumentumtár

Fotóalbum

honlapkészítés: dupai