Matematika szakos tanári álláshirdetés

A Monori Tankerületi Központ a "Közalkalmazottak jogállásáról szóló" 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. § alapján
pályázatot hirdet a
Laky Ilonka Általános Iskola
matematika szakos tanári
munkaköréne betöltésére.

A közalkalmazotti jogviszony időtartama:
határozatlan idejű közalkalmazotti jogviszony

Foglalkoztatás jellege:
Teljes munkaidő

A munkavégzés helye:
Pest megye, 2233 Ecser, Rákóczi út 1-3.

A munkakörbe tartozó, illetve a vezetői megbízással járó lényeges feladatok:
Tanári feladatok ellátása.

a cikk folytatása
Ecser - Kiskunlacháza 5-0

Hazai pályán sikerült magabiztos győzelmet aratnia az ecseri labdarúgó csapatnak. A Kiskunlacháza SE. együttesét győztük le 5-0 arányban. A félidőben 2-0 volt a javunkra.
Összeállításunk:
Dócz Dániel János, Szatmári Sándor Attila (Gazdag Dániel 81'), Váradi Patrik István (Makka Norbert 56'), Szabó Szabolcs Levente, Kovács Áron (Lovas Richárd 78'), Ambrus Bálint, Budavári Bence (Aszódi Márton 46'), Gubcsó Dávid, Szabó András Attila, Kovács Erik (Sztancsik Máté 72'), Bartha Tibor Zoltán.

Megjelent az Önkormányzat lapjának 2018. októberi száma

A Cserfa újság tartalmából ajánljuk Kedves Olvasóinknak:
- Jó ütemben zajlanak az útépítések
- Meghívó október 23-i ünnepségünkre
- Szépkorú lakótársainkat köszöntöttük az Idősek Világnapján
- Új tűzoltó autót kapott az Ecseri Önkéntes Tűzoltó Egyesület
- Elkészült az Arany János utca felújítása
- 50 millió forintot nyertek az ecseri cégek
- "Ecser a feltöltődést jelenti nekem" - interjú Laky Klárával
- Jelentkezzenek a Bursa Hungarica felsőoktatási ösztöndíj-pályázatra

Védelmi bizottsági ülés Ecseren

Ecseren, a Rábai Miklós Művelődési és Közösségi Házban ülésezett 2018. október 12-én a Vecsési Járási Helyi Védelmi Bizottság. A bizottságban a Járási Hivatal, az önkormányzatok, a Katasztrófavédelem, a Magyar Honvédség, a rendőrség, és a népegészségügy szakemberei foglalnak helyet.

Tispol akció októberberben

Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózatának éves ellenőrzési terve alapján a rendőrség Magyarország egész területén 2018. október 15. és 21. között a nehéz tehergépkocsik és autóbuszok fokozott közúti ellenőrzését végzi.

A TISPOL a Truck & Bus európai szintű ellenőrzés keretében elsősorban a vezetési- és pihenőidővel, valamint a veszélyes áruk szállításával összefüggő szabályok megtartását, valamint a beutazás, illetve belföldön tartózkodás jogszerűségét vizsgálják.

Új vezető a Vecsési Járási Hivatal élén

Dr. Szabó Zsoltot, az Érdi Járási Hivatal eddigi vezetőjét nevezték ki a Vecsési Járási Hivatal élére. Elődje, Dr. Fehér Edina magasabb beosztásba került, a Pest megyei Kormányhivatal igazgatója lett.

Az Ecser Nagyközségi Önkormányzat részéről gratulálunk Dr. Szabó Zsoltnak hivatalvezetői kinevezéséhez, és sok sikert kívánunk neki új feladatai ellátásához.

Dr. Fehér Edinának köszönjük a munkáját, amelyet Ecser Nagyközség és a Vecsési Járás érdekében végzett. Kívánunk neki sok sikert Pest megye igazgatásában!

Közbiztonsági Egyeztető Fórum

Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórumot rendezett a Monori Rendőrkapitányság 2018. október 10-én. Az Üllői Polgármesteri Hivatalban megtartott rendezvényen Zahorecz Sándor rendőr alezredes, rendőrségi tanácsos, Monori rendőrkapitány adott tájékoztatást a járás bűnügyi- rendészeti és közlekedésbiztonsági helyzetéről. Kapitány úr elmondta, hogy minden területen csökken a bűncselekmények száma. A nyomozás-eredményességi mutatószám 57 %. A közterületen elkövetett bűncselekmények száma is csökken, köszönhetően annak is,

Munkanap áthelyezés

A Nemzetgazdasági Miniszter 9/2017. (V. 19.) számú, a 2018. évi munkaszüneti napok körüli munkarendről szóló rendelete szerint 2018. október 13-a, szombat munkanap. Most kell ledolgozni az október 22-i napot, hétfőt, melyet pihenőnappá nyilvánítottak. Ekkor négynapos ünnep vár ránk.

Szeretnénk tájékoztatni Önöket az önkormányzati intézmények és más közszolgáltató szervezetek szombati nyitvatartásáról.

Az Ecseri Polgármesteri Hivatal október 13-án 07.30. és 12.00. óra között tart nyitva. 08.00. órától délig ügyfélfogadást tart.

A fogászati rendelés változása

Az ecseri fogászati rendelés 2018. október 12-én, pénteken továbbképzés miatt elmarad. A helyettesítés Maglódon lesz 8. és 11. óra között Dr. Tóth Éva rendelőjében.
Maglód, Rákóczi u. 7.
Telefon: 06-29/326-383

összes hír
Járási Hivatal, Okmányiroda
Eseménynaptár
Iskolai szüreti bál
október 26. - 15:00
Tűzoltó bál
október 27. - 20:00
Dokumentumtár
Ecser Településrendezési és Településszerkezeti terv

Község Bemutatása

Aszódi Csaba András

Ecseri Lakodalmas

Aszódi Csaba András

Hírek

Eseménynaptár

Dokumentumtár

Fotóalbum

honlapkészítés: dupai