Szelektív hulladékgyűjtés

Értesítjük a Tisztelt Lakosságot, hogy a következő szelektív hulladékgyűjtésre 2015. május 25-én, hétfőn kerül sor. A Pünkösdi ünnep a szállítás időpontját nem befolyásolja.

Önnek csak annyit kell tennie, hogy lehetőleg átlátszó műanyag zsákban, vagy kötegelve kihelyezze reggel 6 óráig a következő elkülönítetten gyűjtött anyagokat:
- ásványvizes, üdítős, PET, egyéb flakonok
- tiszta csomagoló fóliák, fém- és aludobozok (sörös, üdítős, konzerves)

a cikk folytatása
Elkezdődött az útépítés a Kálvária lakódombon

A Nagyközségi Önkormányzat beruházásában a Meskó Rudolf utca, a Nádas Béla utca teljes hosszban, a Mikla Pál utca és a Szent Antal utca a Rákóczi utca és a Kálvária utca közötti szakaszon kap szilárd burkolatot. A közbeszerzési eljárás nyertese, a Makadám Generál Kft. a Meskó Rudolf utcánál kezdte a munkát, és már áttért a Nádas Béla utcára is.
A műszaki ellenőr felügyelete mellett végzett munkálatok befejezési határideje 2015. augusztus 15.

Siker idegenben

Tápiószele - Ecser 3 -4 (3-1)

Május 17-én vasárnap a bajnokság 27. fordulójában az ecseri felnőtt labdarúgó csapat Tápiószelén játszott. Tápiószele jelenleg a tabella 2. helyén áll, ezért értékes, hogy a mieinknek sikerült nyerni, ráadásul vert helyzetből fordítva.
A meccsen az első gólt az ecseriek szerezték, amelyre még a félidőben hárommal válaszoltak a hazaiak. A 67. percben sikerült kiegyenlíteni, és a hosszabbításban megszerezni a győzelmet.

Javaslatok kérése ecseri kitüntető címek adományozására

Ecser Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete "Ecserért" kitüntetés, valamint "Ecserért" Díszoklevél alapításával fejezi ki elismerését azon személyeknek vagy közösségeknek, akik a településen vagy annak érdekében kimagasló társadalmi, gazdasági, közszolgálati, közösségi, kulturális, illetve a Nagyközség érdekében egyéb tevékenységet folytattak.

Az elismerő címek magyar és külföldi személy és szervezet részére, illetve "posztumusz" egyaránt adományozhatók.

Narancs riasztás

Tisztelt Lakosok!
Ecser területén 2015. 05. 19 -én az esti óráktól, 2015. 05. 20-án reggelig a várható heves esőzések és a szélsőséges időjárási viszonyok miatt narancs riasztás van érvényben.
Kérjük ellenőrizzék az árkok állapotát, hogy biztosított-e a víz elfolyása, valamint tegyék meg az óvintézkedéseket a károk elkerülése érdekében.

Ilyen sokan még nem voltak az Ecseri Majálison

Óriási közönségsikert aratott a május 15. és 17. között megrendezett Ecseri Majális. A gazdag program soha nem látott számú látogatót vonzott a sportpályára.

"Szép kert, tiszta környezet” - Pályázati felhívás

Ecser Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete Ecser kulturált települési környezetének fejlesztése céljából pályázatot hirdet. A pályázat célja a zöldfelületek fejlesztése, gondozása, fák telepítése, a rendezett udvarok megteremtése, az ebben élenjáró családok, intézmények és cégek elismerése. A pályázat végső célja a lakosok, intézmények és a vállalkozások motiválása környezetük ápoltabbá tétele érdekében.

A pályázaton indulhat minden magánszemély, intézmény és vállalkozás.

összes hír
Járási Hivatal, Okmányiroda
Eseménynaptár
MOZINAP
május 31. - 10:00
Ballagás
június 12. - 17:00
Búcsú
június 14. - 09:30
Tanévzáró ünnepség
június 16. - 17:00
Dokumentumtár

Ecser Község Bemutatása

Aszódi Csaba András

Ecseri Lakodalmas

Aszódi Csaba András

Hírek

Eseménynaptár

Dokumentumtár

Fotóalbum

honlapkészítés: dupai