Rendőrségi előadás a jelzőrendszeri konferencián

A Vecsés és Környéke Család- és Gyermekjóléti Szolgálat és Központ meghívásának eleget téve 2016. május 19-én Bicskei Alexandra c. r. törzsőrmester - a Vecsési Rendőrőrs beosztottja – tartott előadást a Családsegítő Szolgálat dolgozói számára.
Az előadás témája az iskolai szünet kapcsán felmerülő problémák felismerése és kezelése volt. A szociális munkások az előadás témáját nagyon odafigyeléssel hallgatták, véleményük szerint tudásuk, a munkájukat segítő ismeretekkel bővült

a cikk folytatása
Szilvásváradi kiránduláson az I-es ovisok

Csodaszép természet és szép idő. Minden adott volt egy kellemes nap eltöltésére. A gyerkőcök élvezték is a csörgedező patak, vízesések, kimosott fagyökerek, hegyek- völgyek között megtett kis túrát. Játszottunk, vonatoztunk és jól elfáradtunk.

Lovasnapot rendezett a Varázs Lovas Sport Egyesület

Második alkalommal rendezett lovasnapot Ecseren a helyi Varázs Lovas Sport Egyesület. Vasárnap délután sokan kilátogattak a Szalaska dűlőbe a napsütéses időben. Képeink a rendezvényen készültek.

Reggeltől estig

Ezzel a címmel készített filmet a Keresztény Élet Stúdió Beer Miklós váci megyéspüspökről, a főpásztor egy napját mutatják be. Érdekessége, hogy szerepel benne Szabó Sándor nyugalmazott ecseri plébános, akit a Verőcei Papi Otthonban keresett fel a püspök.

A film megtekinthető az interneten a
http://www.keresztenyelet.hu/video/4293/
oldalon.

Javaslatok kérése ecseri kitüntető címek adományozására

Ecser Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete "Ecserért" kitüntetés, valamint "Ecserért" Díszoklevél alapításával fejezi ki elismerését azon személyeknek vagy közösségeknek, akik a településen vagy annak érdekében kimagasló társadalmi, gazdasági, közszolgálati, közösségi, kulturális, illetve a Nagyközség érdekében egyéb tevékenységet folytattak.

Az elismerő címek magyar és külföldi személy és szervezet részére, illetve "posztumusz" egyaránt adományozhatók.

Felhívás Úrnapi virágszőnyeg készítésére

Az idén május 29-én, vasárnap lesz Úrnapja. A Szentmise ezen a napon délelőtt 10 órakor kezdődik. A körmenet a Szentmise után a megszokott útvonalon halad kb. 11 órakor. (Templom- Széchenyi utca - Kápolna - Széchenyi utca - Templom)
Tisztelettel kérjük Egyházközségünk tagjait, hogy az Oltáriszentség méltó ünneplésére az ünnep előtti nap délutánján gyűjtsenek virágokat, szirmokat. Az összegyűjtött virágszirmokat a Plébániához, a Polgármesteri Hivatal előtti kápolnához, illetve a patakparti fűzfa alá hozzák.

Szalagkorlátnak ütközött egy autó Pünkösd vasárnap az M0-ás ecseri szakaszán

2016. május 15-én reggel 8 óra körüli időben szalagkorlátnak ütközött egy személygépkocsi az M0-ás autóút 47-es kilométerszelvényében, az M5-ös autópálya felé vezető oldalon. A jármű vezetője életét vesztette.
Az MTI információja szerint a gépkocsivezető rosszul lett vezetés közben.
A helyszínelést a rendőrség 10 órakor fejezte be.

összes hír
Járási Hivatal, Okmányiroda
Eseménynaptár
Játék Klub az Iskolában
május 25. - 15:00
Játék Klub az Iskolában
június 01. - 15:00
Erdei Iskola
június 06. - 08:00
Dokumentumtár

Ecser Község Bemutatása

Aszódi Csaba András

Ecseri Lakodalmas

Aszódi Csaba András

Hírek

Eseménynaptár

Dokumentumtár

Fotóalbum

honlapkészítés: dupai