Farsangi mulatságot rendeztek a néptánccsoportok

Az Ecseri Zelený Veniec Hagyományőrző kör néptánccsoportjainak közös farsangi rendezvényén együtt mulatott az egyesület négy korosztálya. A farsangi mulatságra ecseri népviseletben érkeztek a táncosok, akik hajnalig ropták a táncot.

a cikk folytatása
Farsang az I-es óvodában

Pénteken tartottuk óvodánkban a jelmezbált. A jó hangulatot csak fokozta, hogy Czapári Zsuzsi húzta -azaz citerázta és gitározta- a talpalávalót. Nagy öröm, ha Zsuzsi bejön az oviba zenélni, hiszen a gyerekek számára mindig élmény az élő zene-köszönjük!
A móka után jólesett a süti, fánk, és a játék.

Február 15-ig kérhető a NAV közreműködése

A NAV szja-bevallási ajánlatot készít, ha erre február 15-ig nyilatkozatban kéri az adózó. Azoknak tehát nem kell időt fordítani a bevallás kitöltésére, akik megfelelnek az egyszerűsített bevallás feltételeinek. Ezt a megoldást február 15-ig lehet kérni a 1553NY jelű nyomtatványon.

A miénk az ország második legfejlettebb járása

Ha fővárosi kerületeket nem számítjuk - amelyek nem klasszikus járások - akkor a győri után a vecsési járás a legfejlettebb hazánkban.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Gazdaság-és Vállalkozáskutató Intézet elkészítette a magyarországi járások fejlettségi mutatóinak vizsgálatát: Pest megye kettős képet mutat.

Évértékelő a Pest megyei Rendőr-főkapitányságon

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság tavalyi évben végzett munkáját értékelte Dr. Mihály István r. dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány 2016. február 5-én a Rendőrségi Igazgatási Központban.
Az állománygyűlés elöljárója Dr. Balogh János r. vezérőrnagy, rendőrségi főtanácsos, műveleti országos rendőrfőkapitány-helyettes volt, aki a 2015-ös év értékelésén túl meghatározta az idei év feladatait.

Megnyíltak az Erzsébet-program üdülési pályázatai

Csütörtökön megnyíltak az Erzsébet-program üdülési pályázatai. A nagycsaládosok, a fogyatékossággal élők és a nyugdíjasok február végéig pályázhatnak a www.erzsebetprogram.hu honlapon. Egy pályázó – ahogyan korábban is – csak egy pályázat keretében részesülhet támogatásban. A tervek szerint idén mintegy negyedmillió embert várnak az Erzsébet-programba pihenni, üdülni, táborozni.

Önálló szeretne lenni Pest megye

Magyarország kezdeményezte Pest megye önálló régióvá válását az Európai Bizottságnál - ezt a megyei közgyűlés pénteki ülése előtt jelentették be ünnepélyes keretek között Budapesten.

összes hír
Járási Hivatal, Okmányiroda
Eseménynaptár
Hamvazószerda
február 10. - 17:00
Véradás
február 19. - 12:30
Nagyböjti lelkigyakorlat
február 25. - 18:00
Tüdőszűrés
március 03. - 08:00
Dokumentumtár

Ecser Község Bemutatása

Aszódi Csaba András

Ecseri Lakodalmas

Aszódi Csaba András

Hírek

Eseménynaptár

Dokumentumtár

Fotóalbum

honlapkészítés: dupai