„Az Év Repülőtere” nemzetközi kiválósági díjat nyert a Budapest Airport!

Újabb rangos elismerést kapott a Budapest Airport, ezúttal az „Év Repülőtere” címet vehette át az évi 4-20 milliós utasforgalmú repülőterek kategóriájában.

A CAPA Centre for Aviation, a világ egyik vezető légiközlekedési piackutató és elemző szervezetének éves gáláján a magyar főváros repülőterének adta a rangos nemzetközi díjat. Az elismerést Jost Lammers, a Budapest Airport vezérigazgatója vette át a Helsinkiben megtartott rendezvényen.

a cikk folytatása
Ebédbefizetés a Laky Ilonka Általános Iskolában

Ebédbefizetés a Laky Ilonka Általános Iskola tanulói részére


Értesítjük a kedves szülőket, hogy 2015. november hóra (21 nap) az ebédbefizetés 2015. október 13-án kedden és 14-én szerdán lesz.

Pótbefizetés időpontja: 2015. október 20. kedd.

Pénztári órák: délelőtt 7.30-9.00 óráig, délután 14.00-16.00 óráig


A pénztári óráktól eltérő időpontban az étkezési díjat nem áll módunkban elfogadni.

Budapesten és Tárnokon léptek fel az ecseri néptáncosok

Táncosaink a fővárosban, a Flamenco Hotelben örvendeztették meg október másodikán a nagyszámú közönséget egy nemzetközi orvosi konferencia nyitófogadásán. A fellépést táncház követte, melybe örömmel kapcsolódtak be a tudományos konferencia résztvevői is.

Szeptember utolsó hétvégéjén felnőtt táncosaink Tárnokon jártak, ahol több koreográfiával is kedveskedtek a helyeiknek, a X. Szüreti Mulatság rendezvény keretében.

NÉPMESE NAPJA

2015. október 2-án Meseolvasó versenyt rendeztek a Laky Ilonka Általános Iskola és a Rábai Miklós Művelődési és Közösségi Ház közös szervezésében

Ez az év az ötödik a sorban, amikor szeptember végén összegyűlünk a művelődési házban és közösen ünnepeljük a Népmese Napját. A korábbi évekhez hasonlóan idén is a 3-4. osztályos és az 5-6. osztályos korcsoport versenyzői vettek részt a versenyben.

A meseolvasó verseny díjazottai:
3 - 4. osztályos korcsoportban:
1. helyezett: Béki Alexandra 4.b osztályos tanuló

Bursa Hungarica Felsőoktatási Ösztöndíjpályázat

Ecser Nagyközség Önkormányzata az idei évben is csatlakozott a Bursa Hungarica felsőoktatási ösztöndíjpályázathoz, hogy segítse az ecseri diákokat tanulmányi feltételeik javításában.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő nyílt pályázat keretében meghirdette a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot felsőoktatási hallgatók számára a 2015/2016. tanév második és a 2016/2017. tanév első félévére vonatkozóan.

Filmforgatás a Tájházban

Értesítjük a Tisztelt Lakosságot, hogy 2015. október 10-én, szombaton filmforgatás lesz a Tájházban. (Ecser, Zrínyi u. 35.)
Kérjük szíves együttműködésüket!

Pécelen győzött labdarúgó csapatunk

Péceli SSE – Ecser S.E. 1 -2 (0-1)

Csapatunk összeállítása: Gerhát Tamás, Ambrus Bálint, Aszódi Márton, Budavári Bence, Lengyel István, Brunner Ádám (Gazdag Dániel 86’), Lévai Csaba, Földváry Attila, Félix Attila (Sztancsik Máté 77’), Fehér Tamás (Fenyvesi Szabolcs 90’), Tóth Máté.

Góllövőink: Félix Attila 3’
Fehér Tamás 48’

Sárga lap: Földváry Attila, Ambrus Bálint, Gerhát Tamás

Együttesünk a tabella 4. helyén áll 15 ponttal, igaz egy mérkőzéssel kevesebbet játszottunk, mint a minket megelőzők.

összes hír
Járási Hivatal, Okmányiroda
Eseménynaptár
Képviselő-testületi ülés
október 14. - 18:00
Tök jó Márton Nap
november 14. - 15:00
Dokumentumtár

Ecser Község Bemutatása

Aszódi Csaba András

Ecseri Lakodalmas

Aszódi Csaba András

Hírek

Eseménynaptár

Dokumentumtár

Fotóalbum

honlapkészítés: dupai