Járási Egyeztető Fórumot tartott a Rendőrség - Jelentősen csökkent a bűncselekmények száma

Közbiztonsági egyeztető fórumot rendezett a Monori és a Vecsési Járások részére a Monori Rendőrkapitányság. A Monoron megtartott értekezletre meghívást kaptak a kapitányság illetékességi területén dolgozó polgármesterek, jegyzők, járási hivatalvezetők. Ott voltak a Tankerület munkatársai, a polgárőr egyesületek elnökei, és az egyházak képviselői.

a cikk folytatása
Megjelent Pest megye Lapjának májusi száma

Olvasható a neten is a
www.pestmegyelapja.hu
oldalon.

A tartalomból ajánljuk:
- Megkezdődött az M4-es gyorsforgalmi út új szakaszának építése
- Támogatás álláskeresőknek
- Csökken a várakozás, nő a gyógyulás esélye

Javaslatok kérése ecseri kitüntető címek adományozására

Ecser Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete "Ecserért" kitüntetés, valamint "Ecserért" Díszoklevél alapításával fejezi ki elismerését azon személyeknek vagy közösségeknek, akik a településen vagy annak érdekében kimagasló társadalmi, gazdasági, közszolgálati, közösségi, kulturális, illetve a Nagyközség érdekében egyéb tevékenységet folytattak.

Az elismerő címek magyar és külföldi személy és szervezet részére, illetve "posztumusz" egyaránt adományozhatók.

Határszemle felhívás

A Pest megyei Kormányhivatal Monori Járási Hivatala Földhivatali Osztálya felhívja a földtulajdonosokat, használókat, hogy termőföld hasznosítási kötelezettségüknek tegyenek eleget! Folyamatos határszemlét tartanak, a gyomos területek tulajdonosait megbírságolják.

Utánam srácok!!! Napközis tábor Ecseren 2017. július 24.- július 28-ig

A Száz Kéz Egyesület idén is szervez nyári napközis tábort, amelyről a következő felhívást tették közzé:

Ahogy már megszoktátok, minden tábori programhoz játékokat; csapatjátékokat, szerepjátékokat, kreatív kézműves játékokat társítunk, mert hisszük, hogy legkönnyebben, testközelből tanulunk meg mi magunk is új dolgokat!

Táborunknak az idei évben az Ecseri Horgásztó ad otthont, de jövünk-megyünk egész héten, úgyhogy kössétek fel a gatyátokat! És hogy mire is számíthattok az idén?
… kalandtúra a Merzsén..

Testvértelepülési találkozó a Csallóközben

Nagymagyar és Ecser települések több évtizedes együttműködésének legutóbbi állomására április végén került sor. Az Ecseri Önkormányzat delegációja látogatott el Szlovákiába. A csoportot Pozsonyban fogadta Csicsay Ottó nagymagyari polgármester úr, aki bemutatta nekik a várost, különös tekintettel annak magyar vonatkozású műemlékeire. Megnézték a koronázási templomot, a várat, és a Grassalkovich palotát. Ezután Nagymagyaron Gál Zsolt és Csicsay Ottó polgármesterek megbeszélést folytattak a közös pályázati projektekről.

Már csak öt nap

Már csak öt nap van hátra az szja-bevallás határidejéig, május 22-ig! Akik a NAV bevallási tervezetét elfogadják, azoknak nem kell tenniük semmit, ugyanis a tervezet minden további adminisztráció nélkül hivatalos bevallássá válik.

Május 22-én éjfélig lehet átnézni, elfogadni, kiegészíteni a NAV által készített szja-bevallási tervezetet, amit legegyszerűbben az ügyfélkapuval rendelkezők tehetnek meg a NAV honlapjáról elérhető új netes felületen.

összes hír
Járási Hivatal, Okmányiroda
Eseménynaptár
III. ECSERI LOVAS NAP
május 28. - 12:00
IRODALMI KÖR
május 31. - 17:00
Erdei Iskola
június 06. - 08:00
Dokumentumtár

Ecser Község Bemutatása

Aszódi Csaba András

Ecseri Lakodalmas

Aszódi Csaba András

Hírek

Eseménynaptár

Dokumentumtár

Fotóalbum

honlapkészítés: dupai