Hazajöttek a táborozók

Csendesebb volt néhány napig Ecser, hiszen majd' száz iskolás táborozott a Balatonnál. A Laky Ilonka Általános Iskola tanulói, Pappné Horváth Katalin tanárnő vezetésével egy hetet töltöttek Káptalanfüreden.
Minden iskolai tábornak van egy vezérelve, a korábbi években tartottak már Kalóztábort, UFÓ tábort, öltöztek a fiatalok görög polgároknak, az idén ősembertábort rendeztek.

a cikk folytatása
Az Ecseri Polgárőr Egyesület az országos sajtóban

A Polgárőr Magazin júniusi számában fényképes cikk jelent meg az Ecseri Polgárőr Egyesület megalakulásának 20. évfordulója alkalmából rendezett ünnepségről.
Ugyanebben a lapszámban Kanyikné Szilágyi Etelka, az ecseri polgárőrség titkára nyilatkozik a Polgárőr Akadémián végzett tanulmányairól.

A Művelődési Ház nyári programkínálata

VAKÁCIÓZZ VELÜNK A RÁBAI MIKLÓS MŰVELŐDÉSI HÁZBAN!
A nyári szünidő alatt érdekes, izgalmas elfoglaltságokkal várunk minden korosztályt számos hétköznap délelőtt.

Július 7. kedd 10 – 12 óra
• RUBIK KOCKA délelőtt
Hozd el saját kockádat vagy egyéb Rubik játékodat, ha van! A délelőtt folyamán egy fiatal, nagyon tehetséges „Rubik kockázó”, Barcsa Zoltán kalauzol el bennünket ebben a nagyon izgalmas világban.

Július 9. csütörtök 9 – 11 óra

Felvették a Pest Megyei Értéktárba az Ecseri lakodalmast

A Pest Megyei Értéktár Bizottság az Ecser Nagyközségi Önkormányzat javaslatára felvette a megyei értékek sorába világszerte híres Ecseri lakodalmasunkat. Erről a hírről Török István, az Értéktár Bizottság elnöke tájékoztatta önkormányzatunkat.
A hagyományok, az értékek megőrzése mindannyiunk közös célja. A népszerű táncmű ezzel a döntéssel is megsegítve marad fenn az utókornak.

Polgári védelmi gyakorlat

Riasztási és törzsvezetési gyakorlatot tartottak június 25-én az Ecseri Polgármesteri Hivatalban. A gyakorlat célja az volt, hogy a résztvevők ismerjék meg a kitelepítés, befogadás során jelentkező feladatokat, a végrehajtásukhoz szükséges vezetési munkafolyamatokat. Gyakorolták, hogy rendkívüli időjárási körülmények között milyen intézkedéseket kell tenni, meghatározott sorrendben kerüljön sor a személyi állomány védekezésbe történő bevonására.

Értesítő a Mikla Pál utcai lakosok részére az útépítéssel kapcsolatban

Tisztelt Mikla Pál utcai lakosok!

Tájékoztatom Önöket, hogy a kivitelező értesítése szerint 2015.06.30-án betonozási munkát végeznek a Mikla Pál utcában.
Kérjük a Kedves Lakosokat, hogy 2015. 06. 29-től, 2015. 07. 03-ig, reggel 07.00-től, 17.00-ig az utcán gépkocsival ne parkoljanak, mert a parkolással akadályoznák a munkát.

Megértésüket és türelmüket szeretném kérni erre az időszakra!

Tisztelettel:

Gál Zsolt

Semmelweis Nap és Közszolgálati Tisztviselők Napja

Július elseje az egészségügyben és a közigazgatásban is munkaszüneti nap. Ezen a napon az egészségügyi ellátás ügyeleti rendben működik, míg a közigazgatási szervek, kormányhivatalok, okmányirodák, kormányablakok, polgármesteri hivatalok zárva tartanak.

Ecseren a háziorvosi rendelés, fogászati rendelés, védőnői rendelés július 1-jén, szerdán szünetel. Az orvosi ügyelet Maglódon, a Rákóczi u. 7. szám alatt működik június 30-án 18.00. órától július 2-án 08.00. óráig. Telefonszáma: 06-29/526-140

összes hír
Járási Hivatal, Okmányiroda
Eseménynaptár
RUBIK KOCKA délelőtt
július 07. - 10:00
TŰZOLTÓ DÉLELŐTT
július 15. - 10:00
FILMVETÍTÉS
augusztus 04. - 10:00
NEKED ANNYI – KAMASZOKNAK
augusztus 06. - 10:00
SPORTos délelőtt
augusztus 12. - 09:00
CSILLAGLESEN
augusztus 14. - 23:00
SZABADULÓSZOBA
augusztus 25. - 09:00
Dokumentumtár

Ecser Község Bemutatása

Aszódi Csaba András

Ecseri Lakodalmas

Aszódi Csaba András

Hírek

Eseménynaptár

Dokumentumtár

Fotóalbum

honlapkészítés: dupai