A miénk az ország második legfejlettebb járása

Ha fővárosi kerületeket nem számítjuk - amelyek nem klasszikus járások - akkor a győri után a vecsési járás a legfejlettebb hazánkban.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Gazdaság-és Vállalkozáskutató Intézet elkészítette a magyarországi járások fejlettségi mutatóinak vizsgálatát: Pest megye kettős képet mutat.

a cikk folytatása
Évértékelő a Pest megyei Rendőr-főkapitányságon

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság tavalyi évben végzett munkáját értékelte Dr. Mihály István r. dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány 2016. február 5-én a Rendőrségi Igazgatási Központban.
Az állománygyűlés elöljárója Dr. Balogh János r. vezérőrnagy, rendőrségi főtanácsos, műveleti országos rendőrfőkapitány-helyettes volt, aki a 2015-ös év értékelésén túl meghatározta az idei év feladatait.

Megnyíltak az Erzsébet-program üdülési pályázatai

Csütörtökön megnyíltak az Erzsébet-program üdülési pályázatai. A nagycsaládosok, a fogyatékossággal élők és a nyugdíjasok február végéig pályázhatnak a www.erzsebetprogram.hu honlapon. Egy pályázó – ahogyan korábban is – csak egy pályázat keretében részesülhet támogatásban. A tervek szerint idén mintegy negyedmillió embert várnak az Erzsébet-programba pihenni, üdülni, táborozni.

Önálló szeretne lenni Pest megye

Magyarország kezdeményezte Pest megye önálló régióvá válását az Európai Bizottságnál - ezt a megyei közgyűlés pénteki ülése előtt jelentették be ünnepélyes keretek között Budapesten.

Püspöki mise - Barotai Endre plébános urat köszöntötték 80. születésnapja alkalmából

2016. január 31-én, vasárnap Dr. Beer Miklós Váci megyéspüspök látogatott Ecserre. A templom előtt üdvözölte a híveket, majd Szentmisét tartott. A misén köszöntötte papunkat, Barotai Endre esperes-plébánost 80. születésnapja alkalmából.
A mise után Gál Zsolt polgármester, Aszódi Csaba András, az Egyháztanács elnöke, Barta Zoltán jegyző, a maglódi és az ecseri egyháztanács tagok körében köszöntötte fel Bandi atyát születésnapján.
A nap folyamán az egyházmegye papjai is szép számmal látogattak Ecserre, elhozva jókívánságaikat.

Ebédbefizetés a Laky Ilonka Általános Iskolában

Ebédbefizetés a Laky Ilonka Általános Iskola tanulói részére


Értesítjük a kedves szülőket, hogy 2016. március hóra (15 nap) az ebédbefizetés 2016. február 9-én kedden, 10-én szerdán lesz.

Pótbefizetés: 2016. február 17. szerda

Háromszori étkezés: 8.550.-Ft
Csak ebéd: 5.400.-Ft

Pénztári órák: délelőtt 7.30-9.00 óráig, délután 14.00-16.00 óráig

A pénztári óráktól eltérő időpontban az étkezési díjat nem áll módunkban elfogadni.

Nyilatkozni kell a kedvezményekről

Ezekben a napokban nyilatkozhatnak az alkalmazottak arról, hogy ebben az évben milyen kedvezményekkel csökken a személyi jövedelemadójuk illetve adóalapjuk. A munkáltató ezt figyelembe véve állapítja meg a levonandó adóelőleg összegét. Ha év közben a kedvezmények szempontjából változik a munkavállaló helyzete, új nyilatkozatot kell kitöltenie a munkahelyén.

összes hír
Járási Hivatal, Okmányiroda
Eseménynaptár
Hamvazószerda
február 10. - 17:00
Nagyböjti lelkigyakorlat
február 25. - 18:00
Tüdőszűrés
március 03. - 08:00
Tüdőszűrés
március 04. - 08:00
Tüdőszűrés
március 07. - 08:00
Dokumentumtár

Ecser Község Bemutatása

Aszódi Csaba András

Ecseri Lakodalmas

Aszódi Csaba András

Hírek

Eseménynaptár

Dokumentumtár

Fotóalbum

honlapkészítés: dupai