Testnevelőtanárt keres az Általános Iskola

Klebelsberg Intézményfenntartó Központ Vecsési Tankerülete a "Közalkalmazottak jogállásáról szóló" 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. § alapján
pályázatot hirdet a Laky Ilonka Általános Iskola
testnevelés - bármely szakos tanár
munkakör betöltésére.
A közalkalmazotti jogviszony időtartama:
határozott idejű 2017. június 30. –ig tartó közalkalmazotti jogviszony

Foglalkoztatás jellege:
Teljes munkaidő

A munkavégzés helye:
Pest megye, 2233 Ecser, Rákóczi utca 1-3.

a cikk folytatása
Szelektív gyűjtés május 30-án, hétfőn

A Vertikál Zrt. az elmúlt évekhez hasonlóan 2016-ban is térítésmentesen végzi a háztartásonkénti szelektív hulladékgyűjtést. Havonta egy alkalommal lehetősége van az újrahasznosítható hulladék elszállíttatására az előre meghirdetett szállítási napokon.

Önnek csak annyit kell tennie, hogy az elszállítás napján reggel 06.00. óráig áttetsző műanyag zsákban, vagy kötegelve kihelyezi az ingatlana elé a következő anyagokat:
- ásványvizes, üdítős, PET, egyéb flakonok,

Elsőáldozás

A 2016. évi elsőáldozásra május 22-én, vasárnap került sor a Maglódi Katolikus Templomban. Ecser és Maglód gyermekei részére közösen tartotta meg a misét Barotai Endre plébános úr. Ecserről az idén ketten voltak elsőáldozók.

A légijárművek folyamatos süllyedését elősegítő új érkezési eljárások bevezetése

A HungaroControl Zrt 2016. május 26-tól új megközelítési és érkezési eljárások alkalmazását kezdi meg a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi repülőtéren. A PBN (Performance Based Navigation) alapú szabvány műszeres érkezési eljárásokat elsősorban a kiszámíthatóbb és rövidebb érkezési útvonalak létrehozása érdekében dolgozta ki a HungaroControl Magyar légiforgalmi Szolgálat Zrt. Az eljárás magasabb szintű szolgáltatást biztosít a légi járművek számára úgy, hogy habár a környezeti zajterhelés érdemben nem változik,

TÁJÉKOZTATÓ IPARŰZÉSI ADÓKÖTELEZETTSÉGRŐL

Fontos bevallási határidő közeledik, ezért szeretnénk emlékeztetni a nagyközségünkben vállalkozói tevékenységet folytató egyéni és társas vállalkozókat, könyvelőiket, hogy a 2015. évről szóló helyi iparűzési adóbevallások (HIPA) beadásának határideje 2016. május 31. nappal lejár.
A helyi iparűzési adókötelezettséget a helyi adókról szóló 1990. évi C. törvény (Htv.) és az Ecser Közséi Önkormányzat Képviselő Testületének a 18/2012.(XI.28.) számú önkormányzati rendelete (Ör.) szabályozza

Két fuvar e-hulladék

Elektronikus hulladékgyűjtést szervezett Ecser Nagyközség Önkormányzata. A szombat délelőtti lehetőséggel sokan éltek, hiszen így teljesen legálisan szabadulhattak meg feleslegessé vált elektromos eszközeiktől. Az engedéllyel rendelkező szakcég feldolgozza majd a két autónyi hulladékot.
Köszönjük a lakosság együttműködését!

Rendőrségi előadás a jelzőrendszeri konferencián

A Vecsés és Környéke Család- és Gyermekjóléti Szolgálat és Központ meghívásának eleget téve 2016. május 19-én Bicskei Alexandra c. r. törzsőrmester - a Vecsési Rendőrőrs beosztottja – tartott előadást a Családsegítő Szolgálat dolgozói számára.
Az előadás témája az iskolai szünet kapcsán felmerülő problémák felismerése és kezelése volt. A szociális munkások az előadás témáját nagyon odafigyeléssel hallgatták, véleményük szerint tudásuk, a munkájukat segítő ismeretekkel bővült

összes hír
Járási Hivatal, Okmányiroda
Eseménynaptár
Játék Klub az Iskolában
június 01. - 15:00
Erdei Iskola
június 06. - 08:00
Portya
június 13. - 08:00
Iskolai tehetségnap
június 14. - 08:00
Ballagás és tanévzáró
június 17. - 17:00
Papszentelés Vácon
június 18. - 10:00
Búcsú
június 19. - 08:00
Dokumentumtár

Ecser Község Bemutatása

Aszódi Csaba András

Ecseri Lakodalmas

Aszódi Csaba András

Hírek

Eseménynaptár

Dokumentumtár

Fotóalbum

honlapkészítés: dupai