Aeropark: elképesztő siker a Múzeumok Éjszakáján!

A hétvégi kánikula ellenére több ezren keresték fel a ferihegyi Aeroparkot a Múzeumok Éjszakáján. Az elmúlt években számos fejlesztésen átesett Aeroparkban egyebek mellett interaktív repülőgép-ismertetők, repülőtéri mentő-, tűzszerészeti- és katasztrófavédelmi bemutatók, valamint a Goldtimer Alapítvány legendás HA-LIX lajstromjelű Li-2 repülőgépével sétarepülés várta a látogatókat.

a cikk folytatása
Ezen a pénteken zárva lesznek az ügyfélszolgálatok

A közszolgálati tisztviselőkről szóló törvény értelmében a Közszolgálati Tisztviselők Napja a kormánytisztviselőknek munkaszüneti nap. 2016. július 1-jén, pénteken, azaz a közszolgálati tisztviselők napján a NAV ügyfélszolgálatai is más közigazgatási hivatalokhoz hasonlóan zárva tartanak és nem lesz elérhető telefonon a NAV Általános Tájékoztató Rendszere, és a NAV Ügyfél-tájékoztató és Ügyintéző Rendszere. A hét többi napján az ügyfélfogadás és az ügyintézés rendje változatlan.

Semmelweis Nap és Közszolgálati Tisztviselők Napja

Július elseje az egészségügyben és a közigazgatásban is munkaszüneti nap. Ezen a napon az egészségügyi ellátás ügyeleti rendben működik, míg a közigazgatási szervek, kormányhivatalok, okmányirodák, kormányablakok, polgármesteri hivatalok zárva tartanak.

Ecseren a háziorvosi rendelés, fogászati rendelés, védőnői rendelés július 1-jén, pénteken szünetel. Az orvosi ügyelet Maglódon, a Rákóczi u. 7. szám alatt működik június 30-án 18.00. órától július 4-én 08.00. óráig. Telefonszáma: 06-29/526-140

Komposztálható hulladék (zöldhulladék) gyűjtés június 29-én, szerdán és 30-án, csütörtökön

A Vertikál Nonprofit Zrt. 2016. június 29-én, szerdán és 30-án, csütörtökön szállítja el Ecserről a zöldhulladékot.
Akinek nincs elegendő zsákja, az a Polgármesteri Hivatalban, vagy a Művelődési Házban ingyenesen kaphat.
Ecser Önkormányzatának 17/2005. (X.14.) számú, a köztisztaságról, a hulladékkezelésről, a hulladékok szelektív gyűjtéséről és a

Értesítés honlapunkkal kapcsolatban

Értesítjük honlapunk olvasóit, hogy olyan műszaki problémáink keletkeztek, amelyek miatt fényképeket, pdf. állományokat egyelőre nem tudunk feltölteni. A szakemberek dolgoznak a javításon. Addig is kérjük szíves türelmüket.

Szelektív hulladékgyűjtés 2016. június 27-én, hétfőn.

A Vertikál Zrt. az elmúlt évekhez hasonlóan 2016-ban is térítésmentesen végzi a háztartásonkénti szelektív hulladékgyűjtést. Havonta egy alkalommal lehetősége van az újrahasznosítható hulladék elszállíttatására az előre meghirdetett szállítási napokon.

Önnek csak annyit kell tennie, hogy az elszállítás napján reggel 06.00. óráig áttetsző műanyag zsákban, vagy kötegelve kihelyezi az ingatlana elé a következő anyagokat:
- ásványvizes, üdítős, PET, egyéb flakonok,

Nyári diákmunka

Újra lehetőség van az Ecseren július és augusztus hónapban nyári diákmunkára. Munkaidő napi 4 óra.
Várjuk mindazon diákok jelentkezését, akik betöltötték a 16. életévüket, nappali tagozatos tanulók, érvényes diákigazolvánnyal vagy iskolalátogatási igazolással rendelkeznek.
Jelentkezés személyesen vagy telefonon Polgármesteri Hivatal 7. sz. szobájában Moskovicz Miklósné ügyintézőnél vagy telefonon 29-335-161 számon.

összes hír
Járási Hivatal, Okmányiroda
Eseménynaptár
Iskolai nyári tábor
július 09. - 09:00
Dokumentumtár

Ecser Község Bemutatása

Aszódi Csaba András

Ecseri Lakodalmas

Aszódi Csaba András

Hírek

Eseménynaptár

Dokumentumtár

Fotóalbum

honlapkészítés: dupai