Étkezési díj befizetése a 2.sz.Óvodában

Szeptember hónapra az étkezési díj befizetése szeptember 1-én, 6:30-14 óráig lesz a 2.sz.óvodában.
Új kiscsoportosok, aki igénybe szeretné venni szeptember 1-én az étkezést, kérjük augusztus 22-ig jelezze telefonon vagy személyesen az óvodának.

a cikk folytatása
Pályázati hirdetmény föld haszonbérletre

Ecser Nagyközségi Önkormányzata (2233 Ecser, Széchenyi utca 1.)
pályázat útján kívánja haszonbérbe adni az alábbi – természetben Ecser Északi határában az M0 autóút mellett található – önkormányzati tulajdonú Ecser külterület 06/58. hrsz.-ú 3 ha 4417 m2 területű termőföldet.

A haszonbérlet időtartama 2015. január 1-től 2019. december 31-ig (5 év).
A haszonbérleti díj összege a mindenkori földalapú támogatás 50 %-a.

Zöldhulladék elszállítás július 30-án és 31-én

Értesítjük Önöket, hogy a Vertikál Zrt 2014. július 30-án, szerdán és 31-én, csütörtökön végzi a következő zöldhulladék gyűjtést.

2014. július 30-án, szerdán a következő utcákból viszik el a zöldhulladékot:

A Forma-I-es versenyzők repülőgépen érkeznek Budapestre - (fotók a gépeikről)

Egymásnak adják a kilincset a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér kisgépes terminálján a hétvégi Magyar Nagydíjra érkező autóversenyzők és csapataik. A Budapest Airport éppen a Forma-1-es hét kezdetére fejezte be a kisgépes terminál (GAT – General Aviation Terminal) teljes felújítását.

Leszakadt a felsővezeték

Leszakadt a felsővezeték szombaton hajnalban Rákoshegy és Maglód állomások között a 120/a. vasútvonalon. Egy Keleti pályaudvarra tartó vonat közlekedésekor szakadt le a vezeték, és megrongálódott a másik vágány felett húzódó drót is. Emiatt néhány óráig nem jártak a vonatok, pótlóbuszok szállították az utasokat. Fél nyolctól az egyik vágány ismét szabad, a késések csökkentek. Várhatóan délre áll helyre a rendes, menetrendszerinti forgalom.

Járási önkéntes mentőcsoportok gyakorlata

2014. július 17 - 18-án, Gyálon került sor a Monor Katasztrófavédelmi Kirendeltség területén lévő négy járás önkéntes mentőcsoportjainak - a Dabasi, a Gyáli, a Monori „KŐHÍD” és a Vecsési mentőcsoportok - eskütételére, valamint rendszerbeállító és egyben Nemzeti Minősítő gyakorlatára.

Szelektív hulladékgyűjtés

Tisztelt Ecseri Lakosok!

Értesítjük Önöket, hogy a következő szelektív hulladékgyűjtésre 2014. július 28-án, hétfőn, reggel hat órától kerül sor.

A szelektív hulladékgyűjtésnél az ingatlanok elé zsákban kihelyezett PET palackot, papírt és alumínium dobozt szállítja el a szolgáltató.

Kérjük, hogy a zsákokat reggel hat óráig helyezzék ki, hogy a szemetesautó megszokottnál korábbi érkezése ne okozzon problémát.

összes hír
Járási Hivatal, Okmányiroda
Eseménynaptár
Polgárőr gyűlés
július 30. - 18:30
Dokumentumtár

Ecser Község Bemutatása

Aszódi Csaba András

Ecseri Lakodalmas

Aszódi Csaba András

Hírek

Eseménynaptár

Dokumentumtár

Fotóalbum

honlapkészítés: dupai